Trenera rukometnog kluba Grude, sumnjiče zbog bludnih radnji

Trenera rukometnog kluba Grude, sumnjiče zbog bludnih radnji

Dok traje istraga, iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije o tome se očito neće oglašavati, a prema neslužbenim informacijama, njega je prokazala 14-godišnja djevojčica, kadetska članica ovoga kluba, gdje se jučer iza zatvorenih vrata održala izvanredna sjednica povodom ovog neugodnog slučaja. Uskoro bi se trebao i znati ishod te sjednice, a to bi, valjda ovisno o rezultatima istrage, bila konačna odluka o danom povjerenju.

Namještaljka ili...?


Osumnjičeni se sasvim mirno branio da ništa nije kriv, a njegovi prijatelji navode da se radi o čistoj namještaljci, pa čak i o izbornom inženjeringu te upiru prstom u njegovu trenersku suparnicu.

S druge strane, policija i dalje vodi istragu po iskazu 14-godišnje djevojčice, koja je do u detalje ispričala bludne ispade svoga trenera u posljednjih nekoliko mjeseci. Uglavnom se radilo o podvlačenju ruke pod majicu i gaćice, pokušajima poljubaca, namještanja neumjesnih poza ..., a na svako opiranje osumnjičeni se, naime, samo smiješio.

Nije prvi slučaj

Navodno, sve se to događalo na osami, za vrijeme pojedinačnih večernjih kondicijskih treninga na periferiji Gruda. Opet prema neslužbenim informacijama, to nije prvi slučaj prijavljivanja Vrgorčanina zbog bludnih radnji. Naime, još prije pola godine jedna 13-godišnjakinja se požalila na slične pojave, ali je ubrzo odustala od svoga iskaza, koji je također obilovao istovjetnim intimnim pojedinostima. Tada je čitav slučaj ostao na pukim pogovorima i nije bilo nikakvih sankcija. Međutim, ukoliko se nove tvrdnje pokažu točnima, što je u praksi doista teško dokazivo, osumnjičenom je zapriječena kazna zatvora do 10 godina.

izvor: večernji list