Samoubojstvo u Grudama

Stop policija

Uzrok smrti ovoga 34-godišnjaka do jučer u poslijepodnevnim satima nije bio poznat iako su istražitelji po tijelu konstatirali više rana nanesenih vatrenim oružjem, doznaje se u MUP-u Zapadnohercegovačke županije.

Policija je dojavu o ovome slučaju zaprimila jučer ujutro oko 7.10 sati. Odmah su na lice mjesta upućeni policijska ophodnja i ekipa Hitne pomoći.

Nažalost, dežurni je liječnik mogao samo konstatirati smrt. Očevid su izvršili krim istražitelji MUP-a zajedno s dežurnim županijskim tužiteljem Ljiljankom Naletilićem.

mjesta događaja su izuzeti određeni tragovi, a tijelo je nakon očevida po naredbi tužitelja prevezeno u gradsku mrtvačnicu u Mostar, gdje je jučer u poslijepodnevnim satima trebala biti izvršena obdukcija radi točnog utvrđivanja uzroka smrti.

Tužitelj Naletilić jučer nije mogao govoriti o detaljima ovoga slučaja s obzirom da je istraga trajala, uputivši nas na policiju u Grudama. U policiji također nisu mogli govoriti o detaljima ovoga slučaja.

“Na tijelu je pronađeno više rana nanesenih vatrenim oružjem, ali sve dok se ne završi istraga ne bismo prejudicirali radi li se o ubojstvu ili samoubojstvu”, rečeno nam je u MUP-u.

Dodali su da će se policija nakon završetka istrage i utvrđivanja uzroka smrti oglasiti priopćenjem, kako bi se javnost upoznala s ovim slučajem.

Prilaz obiteljskoj kući Kordića jučer je bio blokiran velikim brojem policajaca koji su vršili očevid, tako da je bilo nemoguće doći do bilo koga od članova obitelji ili rodbine.

Tek su susjedi izjavili kako je Jure Kordić bio dobra osoba, nije iskazivao da je imao bilo kakvih problema, te da žale zbog ove tragedije.

dnevni list