Načelnik Gruda Ljubo Grizelj posjetio Bosansko Grahovo

Ljubo Grizelj, bosansko grahovo
Oni su najprije posjetili Rasadnik „Hercegbosanskih šuma" u Pržinama gdje su ih dočekali direktor tog poduzeća Mirko Mihaljević, direktor tresetišta „Finvest-Ždralovac" Vlado Jolić, rukovoditelj Pogona Grahovo Elektoprivrede HZHB Krešimir Sarić, te predsjednik OO HDZ BIH Bos. Grahovo Darko Sarić.

Načelnika Grizelja domaćini su upoznali s aktualnim društveno-političkim i ekonomskim stanjem na području Bos. Grahova, te izrazili zadovoljstvo što je načelnik jedne od najbogatijih općina u FBIH posjetio jednu od najsiromašnijh općina u cijeloj BiH, i predložili moguće vidove suradnje između ove dvije općine.

Načelnik Grizelj je sa svoje strane obećao suradnju, i koliko je u mogućnosti općine Grude, svaki vid pomoći koji će doprinijeti poboljšanju života svih stanovnika Bos. Grahova. Izrazio je divljenje zbog svih brojnih projekata i aktivnosti koje u zadnje vrijeme ostvaruju Hrvati Bos. Grahova kroz društveno-političko djelovanje preko HDZ BIH, te kroz kulturno djelovanje preko Udruge za očuvanje kulturno-povijesne baštine „Don Juraj Gospodnetić".

Nakon obilaska rasadnika, načenik Grizelj je s pratnjom posjetio i sjedište župe sv. Ilije proroka Bos. Grahovo, gdje se susreo sa župnikom don Davorom Klečinom i skupinom domaćih vjernika.