Gruđanka Sara Šimić ima čak tri Dekanove nagrade

Gruđanka Sara Šimić ima čak tri Dekanove nagrade

Gruđanka Sara Šimić peta je godina na Farmaceutskom fakultetu u Mostaru. Sama ta činjenica pokazuje da se radi o pametnoj i vrijednoj mladoj osobi.

Međutim, Sara na fakultetu briljira u pravom smislu riječi, te je dosad dobila čak tri Dekanove nagrade. Ako se zna da je prije toga, na kraju svog srednjoškolskog putovanja u Grudama, izabrana za učenicu generacije onda je jasno da je uspjeh još veći jer je rezultat kontinuiranog i kvalitetnog rada. S obzirom da je ekipa portala Grude.com s njom radila intervju kad je bila učenica generacije u Grudama 2015., kontaktirali smo je i ovih dana da nam prokomentira nagrade koje dobiva i na fakultetu.

- Nagrada za učenicu generacije je bio moj prvi i najveći uspjeh koji sam postigla u svom rodnom mjestu. Nakon toga sam upisala Farmaceutski fakultet u Mostaru i upravo tu sam dobila prvu dekanovu nagradu nakon završene druge godine. Sve se izdogađalo spontano i za mene neočekivano, ali mi je drago što sam dobila potvrdnicu u obliku dekanove nagrade za sav svoj trud i zalaganje. Nakon te dekanove i sljedećih godina su uslijedile još dvije dekanove nagrade kao dodatni poticaji za mene, ali i pokazatelj da sam na dobrom putu - kaže nam 22-godišnja Sara.

Što se tiče budućnosti, sve opcije su otvorene i konkretnih planova još nema, međutim iz svega viđenog jasno je da jednu od najuspješnijih grudskih studentica u struci očekuje svijetla budućnost.