FOTO  Grude: Uspješno završena humanitarna akcija Poslušajmo srcem

Grude, Humanitarna akcija, HZRK Grude

Ovom akcijom podržali smo malenu Antoniju i obitelj u borbi za njeno izlječenje i što bezbrižnije djetinjstvo.

U subotu, 19. rujna 2015. godine u Gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama održan je rukometni turnir "Rukometno srce- Grude 2015" . Finalna utakmica upotpunjena sadržajem zabavnog karaktera činila je središnji događaj „Poslušajmo srcem". Pobjedom u finalnoj utakmici, ekipa HŽRK Grude Autoherc pobjedom nad ekipom ŽRK Marina Kaštela postala je pobjednik 1. međunarodnog rukometnog turnira „Rukometno srce- Grude 2015." Nakon sportskog, uslijedio je zabavni dio gdje su svoj doprinos humanitarnoj akciji dale sjajne Grudske mažoretkinje, Hrvatski plesni klub Grude, gangašice iz KŠD Rakitno te mladi glazbenici Marija Tomić, Josip Sopta, Stipe Iličić i Josip Bošnjak.
Ovom humanitarnom akcijom, od prodaje ulaznica i prodaje pića prikupljeno je ukupno 6 123 KM !!

Predsjednica Vijeća mladih općine Grude, Josipa Zorić danas je podnijela izvještaj o ishodu akcije Antoniji i njenoj obitelji te u ime svih članova VMGr izrazila podršku u nastavku Antonijinog liječenja. U idućim mjesecima redovito ćemo izvještavati o zdravstvenom stanju naše nove prijateljice.

Vijeće mladih općine Grude zahvaljuje se svima koji su na bilo koji način pomogli i podržali akciju „Poslušajmo srcem" za malenu Antoniju. Veliko hvala svim sponzorima, medijima, vlasnicima i djelatnicima prodajnih mjesta, kolegama iz Vijeća mladih Posušje, a posebno onima koji su nastupili na humanitarnom događaju i svim dobrim ljudima koji su kupovinom ulaznice dali svoj doprinos.
Iako je humanitarna akcija trajala dosta kratko zbog žurnosti operacije, Grude su i ovog puta pokazale veliko srce. Hvala vam na tome!
Ponosni smo i zadovoljni što ćemo zahvaljujući našem zajedničkom doprinosu Antoniji u što skorije vrijeme omogućiti ugodno i bezbrižno djetinjstvo, kakvo i zaslužuje.