Grude su ove godine organizator Međunarodne izložbe pasa svih pasmina

izložba pasa

... pa i županije, ove godine rade još bolje i jače, pišu Grude.com.

- Do sad smo više puta najavili, u ovoj godini želimo biti još aktivniji u radnim manifestacijama kad su u pitanju lovački psi. U koordinaciji s Kinološkim savezom Herceg Bosne i našom Hrvatskom lovačkom udrugom Malič Grude, usuglasili smo termine radnih manifestacija lovnih pasa, i to Smotra + IPO za pse goniče na zeca koju smo održali 26. ožujka kod gatera u Grudama, a iduće nedjelje održati će se manifestacija IPO za ptičare i to na lokaciji u Sovićima, kod Vokića. Održati će se i manifestacija CACT za pse goniče na zeca 23. travnja ove godine, također kod Gatera, govore za Grude.com u Kinološkoj udruzi Grude.

Portalu Grude.com je rečeno i da su Grude nakon prošlogodišnje uspješne Državne izložbe pasa dobile priliku organizirati i Međunarodnu izložbu pasa. Stranci su prepoznali jednu od najboljih organizacija izložbe pasa u BiH. Bit će tu više stotina ljudi iz stranih zemalja.

- Lovstvo i kinologija su usko povezani i jedno bez drugoga ne može pa se moramo svi uključit kako bi imali ono što se vrednuje u europskim i svjetskim okvirima. Dobili smo priliku za MEĐUNARODNU IZLOŽBU PASA svih pasmina s kandidaturama CAC + CACIB i povrh toga specijalka svih pasmina ptičara. Izložba će biti na lokaciji Dubrava (pored Violeta tvornice), 1. rujna ove godine u satnicu ćemo odrediti naknadno, govore za Grude.com u Kinološkoj udruzi Grude.

- Ove godine idemo sa dosta iznenađenja koja će biti jako zanimljiva sa sve obične gledatelje pa ovim putem pozivamo sve zainteresirane, ljubitelja pasa da dođu, vide i uživaju u ljepoti najvjernijih ljudskih prijatelja, potvrdio je za Grude.com Upravni odbor KU Grude.

Foto: Grude.com