Goran Milić u Grudama: Kazivanja svjetskog putnika na turneji po Hercegovini

goran milić, Mostar, goran milić, Grude
...u Mostaru, organizatori neobičnog i jedinstvenog događaja magazin Vedrina i MC Terra, kreću na turneju po Hercegovini. Veseli i raspričani Goran Milić uz voditelja Ilku Barbarića u Grudama će, u petak 12. 2. u Hotelu Otok razgovarati i raspravljati o temama koje se tiču problema suvremenog čovjeka. Osobit osvrt bit će na uspješnost i radišnost zapadnih Hercegovaca, usporedbe sa životom prije i danas, na zapadu i kod nas, te kako steči ideje i prevaziči ekonomske i društvene probleme današnjice. Posjetitelji će, nakon glazbene stanke, moći postaviti pitanja Goranu Miliću te se aktivno uključiti u teme i tijek debate.

Organizacijski odbor predvođen uredništvom magazina Vedrina poručuje kako će i ovu večer u Grudama posjetitelji dobiti niz darova i iznenađenja od sponzora projekta. Glavni sponzori tvrtka Violeta i Vinarija Povratak pripremili su darove za sve posjetitelje. Ugodne, lijepe i nasmijane hostese pobrinut će se da svatko dobije svoj kutak, trenutak i čašu izvrsnoga vina. Vinarija Povratak iz Žepča koja zastupa svjetske prvake u raznim kategorijama i proizvodnji vina iz talijanske pokrajine Veneto - Cantina di Soave pobrinut će se za gratis čašu za svakog posjetitelja, a Hotel Otok pripremio je promotivni cijenik vina na čašu ili butelju nakon degustacije. Posjetitelji će moći na prigodnom štandu razgledati i kupiti puno veći asortiman raznog talijanskog vina istog proizvođača.

Tijekom dana, u petak 12. 2. Goran Milić, uredništvo magazina Vedrina i predstavnici medija posjetit će proizvodne pogone tvornice Violeta u Grudama. Taj BH poslovni div jedna je od najuspješnijih tvrtki iz Hercegovine, kao domaćin gospodina Milića upoznat će posjetitelje s proizvodnim asortimanom, pogonima, radnom atmosferom i na taj način dati nove ideje za teme o kojima će se na tribini razgovarati.