FOTO  Održana izložba slika i fotografija u organizaciji Vijeća mladih Grude

Odaziv je bio solidan, ljudi su uglavnom zadovoljno komentirali radove i fotografije članova vijeća. Važno je istaknuti da su svoje fotografije za ovu izložbu dali i urednici pojedinih Internet portala.

Izložbu je posjetila i potpomogla najaktivnija osoba grudskog kulturnog života Andrijana Mlinarević-Cvetković. Mediji su kvalitetno popratili ovu izložbu i kritike su bile odlične. Posebnu pažnju plijenio je hercegovački stol koji su ukrasili članovi vijeća, a za hranu i kolače pobrinule su se vrijedne majke i bake, ali i ženski dio vijeća.

Prema večeri prostor su osvijetlile svijeće, a struju je iz svog stana na korištenje dao bivši grudski novinar, a danas rado viđena i utjecajna grudska ličnost Dominik Andrijanić. Među gostima se našao i jedan visokopozicionirani općinski dužnosnik koji je obećao pomoć vijeću koje redovno organizira sastanke i pridonosi razvoju Općine Grude. Na kraju su hrana i sok dani djeci koja su prolazila tom rutom, te je izložba tim činom završila na opće zadovoljstvo svih koji su se trudili da se ovaj događaj kvalitetno organizira.

Foto i Tekst: Grude-online.info
Više slika sa izložbe možete pogledati na Grude-online.info.