Goranačko kulturno ljeto 2014.

Goranci

Njih dvadeset najboljih odabrano je za izložbu koja će se održati u sklopu „Goranačkog kulturnog ljeta 2014." Uz stručni žiri, na čelu sa Foto studiom Rezo, dodijelit će se nagrada najboljem fotografu/fotografiji. Posjetitelji će imati svoju ulogu te izabrati najbolju fotografiju i dodijeliti nagradu publike.

Uz foto izložbu „Prirodne ljepote zavičaja" na „Goranačkom kulturnom ljetu", bit će izložba umjetnika - amatera koji će predstaviti svoje radove uz kulturno - zabavni program, te vas pozivamo u nedjelju 10. kolovoza u 19:30 na parkiralište pokraj crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Gorance.

Fotografije će od 10. do 15. kolovoza biti izložene u Konobi Goranci, a na dan Velike Gospe, 15. kolovoza u Parku doline, gdje slijedi drugi krug glasovanja publike.

Imena pobjednika bit će objavljena na službenoj fb stranici Goranci online u petak, 15. kolovoza 2014., a nagrade će se uručiti naknadno.

Zahvaljujemo se svim učesnicima koji su se prijavili na natječaj i, naravno, sponzorima bez kojih nebismo mogli organizirati ovaj događaj.

Goranci

Goranci online