Gdje je ovog vikenda najbolji provod u Hercegovini?

zabava, noćni klub
Diamond/night club

Još jedan ludi vikend je pred nama! Obveze na faksu i na poslu su iza nas, vrijeme je za malo zabave i opuštanja. Nadolazeći vikend bogat je koncertima i drugim događanjima, stoga provjerite gdje je najbolja zabava u Hercegovini!

„Sunce se rađa u tvojim očima“, ove subote uživat ćete u vječnim hitovima u izvedbi legendarnog Jovana Perišića koji će zagrijati atmosferu u noćnom klubu Diamond u Ljubuškom.

Sadržaj se učitava...

Dobre zabave sigurno neće nedostajati niti u Čitluku gdje vas očekuje nastup mlade i energične ekipe iz Deja vu benda koji će posjetiteljima noćnog kluba Bumerang omogućiti nezaboravnu večer uz akustičnu glazbu. Da večer bude potpuna ekipa Bumeranga za Vas je pripremila Promo cijene: JACK DANIELS -80KM. Sigurno ne želite propustiti ovu vrhunsku ponudu, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Sadržaj se učitava...

Centar dobre zabave u Čitluku također je i The Basement pub gdje će Vas u petak zasigurno rasplesati Deejay_may uz zaboravljene i zabranjene hitove. Očekuju Vas promo cijene Jack & Johnnie.

Sadržaj se učitava...

Subota je posebno bogat dan za sve one željne ludih noćnih provoda u posuškom Gaudeamusu!
Za sve koje put nanese u Posušje ova subota je rezervirana za po mnogima omiljenu večer - EVERGREEN MUSIC NIGHT! „Idemo na najjače zajedno s DJ ZOKOM i DJ RENATOM da pokažemo kako se to radi u tvornici dobre zabave“, poručuju organizatori. Svim gostima ulaz je besplatan!

Sadržaj se učitava...

Popularno studentsko okupljalište će i ove subote biti popunjeno uz najavljeni Tullamore D.E.W. Party uz cjelovečernji set DJ Black Lovea u GoldenCube-u u Mostaru!

Sadržaj se učitava...

Sadržaj se učitava...

Drugi Način u Mostaru za Vas je pripremio bogat program uz Tamburaški sastav Ero!

Sadržaj se učitava...