FOTO  U Grabovinama otvoren novi športski centar

Već pet godina HKUD „  Leopold “  Grabovine, u suradnji  sa mještanima i mjesnom zajednicom, organizira manifestaciju „ Leopoldovo“  na kojoj gostuje više HKUD-ova iz cijele Hercegovine.

Tako je bilo i ovoga puta kada su se na pozornici uz domaćina predstavili još i HKUD „ ZORA “ Struge-Gorica, „ Seljačka sloga “ Trebižat, „ sv.Ante “ Dretelj, „ Drijeva s“ Gabela, „ Župa Međugorje “ ,Župa Bagalovići -Krvavac, „ Trubaduri sv. Franje Mostar “ te pjevačko-plesne skupine Punk girls i  Rock angels.

Sve je bilo u znaku otvaranja novog športskog centra za što su Općina Čapljina i načelnik dr. Smiljan Vidić izdvojili oko 55 tisuća KM.

„ Ovo je za nas mještane zaista velebno zdanje koje smo dugo čekali i dočekali uz pomoć načelnika dr. Smiljan Vidića i OO HDZ BIH Čapljina. Mladi će se ovdje sada zabavljati i baviti svim športskim disciplinama a što je najbitnije za zdrav i uredan život. “ - istaknuo je Zdravko Nikolić, predsjednik MZ Grabovine.

“  Ovo ostaje našoj i vašoj djeci te svim talentima i športašima među kojima se  svakako kriju i budući reprezentativci. Na ovom će mjestu djeca i športaši imati sve uvjete za rad i napredovanje. “ - poručila je pomoćnica načelnika za opću upravu Anđelka Udženija.








Frano Matić | V. L. | ČA::portal