Uskoro suđenje ubojici Enesu Musliću: Što krije mobitel ubijene Amile Sabljić?

Mobitel ubijene djevojke i sadržaj sms poruka u njemu bit će jedan od važnih dokaza na suđenju ubojici. Iz prepiske u sms porukama, što su potvrdili vrlo bliski prijatelji tragično stradale djevojke, vidljivo je kako je Amila bila žrtva zablude i prevare u koju je ušla upuštajući se u vezu s Muslićem, piše Informacija.ba

-Do tog kritičnog dana, ona nije uopće pojma imala da je on oženjen, te da je cijelo vrijeme imao paralelni život - u braku sa suprugom koja živi u Sarajevu, i u Mostaru dok bi bio na službi, gdje imao vezu s Amilom, navode spomenuti izvori.

Tog dana je saznala za njegov dvostruki život i odlučila je raskinuti vezu s njim ne želeći se dalje upuštati u bilo kakav odnos s čovjekom koji ju je obmanuo.

Nesretna djevojka se povjerila svojim najbližim prijateljima i sestri otkrivši im što je saznala. Te večeri nakon što je završila posao odlučila je i da kaže Musliću kako ne želi više imati ništa s njim te kazati mu odluku o prekidu veze. Navodno, u Amilinom mobilnom telefonu još uvijek su sačuvane sms poruke koje će biti korištene kao dokaz protiv hladnokrvnog ubojice na suđenju.