Uhićeni preprodavači droge u Livnu

...su u proteklih dva dana djelatnici MUP-a ove županije priveli četrnaest osoba s područja općine Livno zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

O samom tijeku akcije na današnjoj konferenciju govorili su glasnogovornik MUP-a HBŽ-a Ivica Vrdoljak, načelnik sektora krim policije MUP-a HBŽ-a Husein Bukvić, načelnik odjela općeg kriminaliteta sektora krim policije MUP-a HBŽ-a Marijan Grgić i načelnik odjela za suzbijanje i sprječavanje droga Marinko Vrdoljak.

Tom prilikom isti su prenijeli da su u akciji navedenog kodnog imena priveli 14 osoba među kojima i organizatora, 58-godišnjeg H.M. iz Livna, koji se još sumnjiči za pokušaj ubojstva jer je sa vozilom nasrnuo na policajca koji ga je zaustavljao na području Šujice. Iako je tada navedeni pobjegao , ubrzo je uhićen i priveden nadležnom tužiteljstvu.

Na tiskovnoj je, također, rečeno a što je i Vrdoljak za Fenu potvrdio da i dalje traje ova akcija te da će se broj uhićenih osoba povećati dok će se o vrstama zaplijenjenih narkotika izjasniti naknadno stručni vještaci.

Fena