U Brazilu ubijeni Ante Stanić podrijetlom je iz Tomislavgrada

ubojstvo, užas, Brazil, ubojstvo, Brazil, Ante Stanić Čarli, ubojstvo, Brazil, ubojstvo, banda, Brazil, ubojstvo, Ante Stanić Čarli, presude, Brazil, ubojstvo
Stanić zvan Čarli zadnji put je u Tomislavgradu viđen prije pola godine, a kako javlja dopisnik, bio je poznat kao pustolov i avanturist, dok su njegovi poslovi jedno vrijeme u Rusiji a kasnije u Brazilu "obavijeni velom tajne".

- Tijela 57-godišnjeg Ante Stanića i 78-godišnjeg Faika Nekić, koji je imao švedsku putovnicu, pronađena su u subotu u jednoj kući u gradu Jenipabu - izvijestila je tamošnja policija, a prenio Fox News Latino i Tribunade Norte.

Prema dostupnim informacijama, Stanić i Nekić prethodno su mučeni, udarani i na koncu ugušeni s plastičnim vrećama u dvije zasebne sobe kuće u vlasništvu Ante Stanića, koji je u Brazilu navodno boravio preko deset godina.

Navodno je imao samo privremenu vizu za boravak u Brazilu gdje je provodio polovicu godine.

Narednik Maria Edileusa Félix izjavio je kako Stanić nije imao veze s kriminalom, ali da je u kuću volio dovoditi nepoznate žene.

Susjedi su u subotu ispred Stanićeve kuće vidjeli jednu ženu, a policija istražuje je li ona pomagala napadačima. Utvrđeno je da je ukradeno Stanićevo vozilo te dragocjenosti iz njegove kuće.

Fena