Trebinje: Uhićeni Krsmanović i Kovačević

Iz CJB Trebinje je potvrđeno da su u uhićenju osoba sudjelovali Granična policija BiH, Crne Gore i pripadnici CJB Trebinje.

Prema neslužbenim saznanjima, Krsmanović i Kovačević uhićeni su u graničnom pojasu prema Herceg Novom.

U CJB Trebinje je u tijeku kriminalistička obrada nad osumnjičenim, nakon čega će biti predati policiji Istočno Sarajevo koja radi na ovom predmetu.

Incident se dogodio u 23.45 sati kada su vozila "škoda oktavija" i ''audi A8'', u kojima su bili državljani Crne Gore, ispred tunela pretekla druga dva vozila nepoznate marke i zaustavila se tako da su im onemogućila dalje kretanje - ustanovljeno je istragom.

Iz ovih vozila izašlo je šest nepoznatih osoba koja su bila nauružana automatskim vatrenim oružjem i počela da pucaju u pravcu "škode" i "audija A8", u koje su ispalili veći broj metaka.

U "škodi oktaviji" nalazili su se H.S. i Goran Ćetković, a u "audiju A8" bila su lica H.N. i T.E, svi iz Bijelog Polja. Oni su se kretali iz Sarajeva u smjeru Pala.

Prilikom pucnjave "audi A8" pogođen je sa više hitaca i u njemu je jedno osoba ozljeđena u lijevu potkoljenicu. Toj osobi je ukazana liječnička pomoć u bolnici "Doktor Nakaš" u Sarajevu.

Osobe na koja je pucano uspjela su da vozilima pobjegnu u pravcu Sarajeva, a naoružani napadači su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Napadnute četiri osobe su se obratila u Policijsku stanicu Pale, a o svemu je obaviješten tužitelj Okružnog tužiteljstva Istočno Sarajevo, koji je naložio da uviđaj bude obavljen bez njegovog prisustva i da budu poduzete druge mjere radi dokumentiranja ovog pokušaja ubojstva.

Srna