Trebinje: Maloljetnik ranio tri osobe pucajući iz puške

Trebinje: Maloljetnik ranio tri osobe pucajući iz puške
Ozlijeđeni su izvan životne opasnosti, a maloljetnik je uhićen. U trenutku pucnjave u objektu koji je bio pun mladih slavio se doček Nove godine.

Glasnogovornica Opće bolnice Trebinje Biljana Bogdanović rekla je Srni da su u ovoj zdravstvenoj ustanovi sinoć hospitalizirani tridesetogodišnji Nebojša Vukoje i dvadesetšestogodišnji Miodrag Karić iz Trebinja.

Vukoje je zadobio tri prostrijelne rane, dvije u abdomenu i jednu na desnoj nadlaktici i smješten je na odjeljenje intenzivne njege, dok Karić ima dvije prostrijelne rane na desnoj nozi, navela je Bogdanovićeva.

U Centru javne sigurnosti Trebinje Srni je potvrđeno da je policija maloljetnika lišila slobode nekoliko minuta nakon što je policijskoj stanici u 0:56 sati dojavljeno da puca iz vatrenog oružja. Prema neslužbenim informacijama, maloljetnik je pucao kroz vrata objekta i ranio osobe koje su se nalazile u Veritasu.

U tijeku je saslušanje osumnjičenog. Policija je od njega oduzela oružja u trenutku kad je pucao, nitko od policajaca nije ozlijeđen.