TRAGEDIJA U LJUBUŠKOM: Bivši predsjednik MK Bigeste poginuo u sudaru

TRAGEDIJA U LJUBUŠKOM: Bivši predsjednik MK Bigeste poginuo u sudaru
...stranu ceste i udario u njegov motocikl Suzuki GSXR 1000 na obilaznici u Ljubuškom.

Tuga među bikerima

"To se kod Kerametalove postaje dogodilo, imate sve na MUP-u, ovaj iz Širokog Brijega vozio je BMW X3, išao je Anti ususret, odjednom je skrenuo na benzinsku, oduzeo mu prvenstvo prolaza, Ante se motociklom zabio u branik njegova auta i poginuo", ispričao nam je Ljubo Dedić, predsjednik Moto Kluba Bigeste dodavši kako je sve ljubuške bikere pogodila smrt njihovog bivšeg predsjednika.

"On je bio drugi predsjednik kluba, ja sam treći, što da kažem, bio je dobar čovjek, otac četvero djece, svaki dan smo se viđali, bio mi je kao brat, sve nas u klubu ovo je strašno pogodilo", zaključio je Dedić. Na stranici Moto Kluba Bigeste jučer je objavljena vijest o Antinoj pogibiji nakon čega su su mnogi izražavali sućut Kolakovoj obitelji te preminulom prijatelju upućivali posljednje pozdrave.

Promocija Ljubuškog

Kolak je kao član kluba sudjelovao u organizaciji mnogih moto druženja i akcija, a u izjavama za medije uvijek je izražavao zadovoljstvo što njihov klub sudjeluje i u promociji Ljubuškog.

Tako je 2009. nakon Bigeste partya na Kravici, gdje se okupilo 500-tinjak bikera iz cijele regije, izjavio kako smisao njihovih moto susreta nisu samo druženje motorista nego ujedno i promocija Ljubuškog, gostoljubivost ljudi tog kraja, te prirodnih ljepota.

Što se tiče same nesreće u kojoj je izgubio život, jučer su iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije rekli kako se ona dogodila u noći na nedjelju oko 1.40 sati, te da je vozač BMW-a, 35-godišnji Širokobriježanin s inicijalima I.K. uhićen i da će biti kriminalistički obrađen jer je oduzeo prednost nesretnom motociklistu. Kako kažu u MUP-u, kada se Antin motocikl zabio u BMW, ozlijeđena je i suvozačica u tom BMW-u, 21-godišnja M.M. iz Ljubuškog koja je završila u bolnici u Mostaru, a sve okolnosti tragedije se još istražuju.

Dnevni list