TRAGEDIJA POTRESLA HERCEGOVINU Poznat identitet osobe pronađene na Mostarskom blatu

Pronađeno beživotno tijelo
Facebook/GSS Široki Brijeg

Beživotno tijelo ženske osobe inicijala Lj.A. (1975.) pronađeno je u subotu rijeci Lištici na lokalitetu Mostarsko blato kod mjesta Polog između Mostara i Širokoga Brijega, potvrđeno je iz GSS-a Široki Brijeg.

Osoba je nestala u prijepodnevnim satima te su ju prvo pokušali pronaći članovi obitelji i prijatelji, a zatim je obavještena je PU Široki Brijeg i širokobriješki GSS koji je izašao na teren u večernjim satima.

"Nakon prikupljenih informacija postojale su određene indicije da je osoba mogla ići prema Mostarskom blatu tako da smo našu potragu odmah usmjerili na to područje. Prva naša ekipa je krenula tragati u 18.55 sati, a uskoro i svi ostali. Nestala je pronađena u 19.15 sati na žalost u vodi bez znakova života.

Osigurali smo unesrećenu i područje te pričekali dolazak istražitelja i hitne medicinske pomoći. Nakon uviđaja, napravili smo izvlačenje i transport do vozila hitne medicinske pomoći. Akcija je završila u 21.30 sati povratkom u stanicu. Osim naših 14 članova u akciju su bili uključeni vatrogasci Široki Brijeg, DVD Polog, mještani i rodbina", stoji u priopćenju GSS-a Široki Brijeg.