Tomislavgrad: Mladiće od smrti spasili nasloni za glavu

U susret na cesti dolazio nam je viličar, vozač je izgubio kontrolu, vidjelo se da je bio pijan. Vozilo mu je zaplesalo, prevrnulo se, a vilice su se zabile u Mercedes - prepričava Batarilo. Vilice teškog radnog stroja probile su bez problema Mercedesova vrata i zabile se u sjedište njegova suvozača Branimira Pranjića.

- Izišli smo iz vozila i samo se gledali nekoliko trenutaka. Iz obližnjih kafića skupilo se mnoštvo ljudi, nama ništa nije bilo jasno. Kad sam vidio vilice zabijene u naslonjač za glavu na mojem sjedištu, nije mi bilo jasno kako sam se uopće spasio - kazuje nam Pranjić. I njegov prijatelj iznenađen je koliko su sreće imali.

- Pošli smo kod frizera, ali umalo nas je viličar ošišao - govori Batarilo, kojemu često zvoni mobitel, a on ljudima strpljivo objašnjava što se dogodilo.

- Zovu me ljudi. Taj dan sam dao oglas da prodajem auto, a sad ga više nema - smiju se Batarilo i Pranjić.

U tomislavgradskoj policiji potvrdili su nezgodu. Marinko Lj., vozač neregistriranog viličara, imao je 1,5 promila alkohola u krvi. Izgubio je nadzor nad strojem, prevrnuo se te vilicama probio vozilo. Slijedi mu prekšajna prijava.

Izvor: 24sata.hr