Slučajno otkriće - laboratorij marihuane usred Mostara

... velikim čekićem -‘tokmakom’ lupao po blindiranim vratima stana na devetom katu zgrade u Ulici Stjepana Radića, pokraj ulaza u podzemnu garažu ispod starog tržnog centra.

Uznemireni susjedi su pozvali policiju, da bi nakon toga on nedovršena posla otrčao niz stubište. Netko od stanara je pozvao i G. Vukoja, koji, kako kažu susjedu, povremeno dolazi u dvosobni stan.

Na interfonu i stoji njegovo prezime. On je stigao pola sata kasnije i utvrdio da u stan nije ulaženo. Policija je otišla nakon njega.Slučajno otkriće

I sve bi na tome i ostalo da ljutiti Sabahudin, koji je za vrijeme rata zajedno s obitelji izbjegao u Švedsku i već se godinama sudski spori za stan, nije opet ujutro, prije 8 sati, upao u zgradu, ali sada bolje opremljen alatom za razbijanje. Susjedi su opet skočili na noge.

- Do dolaska policije već je razvalio vrata, a tamo kažu da je bila 91 sadnica marihuane i oprema za umjetno uzgajanje. Pravi laboratorij - prepričavali su nemalo iznenađeni susjedi.

Nema pristupa

Policija nije dala pristupa dok se ne obavi očevid koji je potrajao do 18.30 sati, i to u prisustvu osumnjičenog Vukoje. Ni oni nisu ranije imali pojma za ovaj laboratorij marihuane usred grada, iako u blizini stanuju viđeniji hercegovački obavještajci. Ono što se dalo vidjeti iz hodnika jesu potpuno odvaljena blindirana vrata iza kojih se tajno proizvodila droga.

Izvor: Vecernji.ba