Prevarant iz Čapljine prikupljao novac u ime 'Ultrasa'

HŠK Zrinjski, Ultrasi, KN Ultras, HŠK Zrinjski, prevarant, Stadion HŠK Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar
„Ultrasi" su jučer na djelu uhvatili ovog prevaranta. B.J., rođen 1985., iz Čeljeva kod Čapljine, na prijevaru je, od naivnih ljudi dobre volje u manjim i većim firmama, pekarnama, mesnicama..., uzeo i potrošio između dvije i tri tisuće KM. Za potrebe prijevoza isti je koristio vozilo rent-a-car agencije kojim je obilazio prevarene.

Ovime želimo izraziti žaljenje što je spomenuta osoba, koja nikad nije viđena na utakmici HŠK Zrinjski, bez ikakve službene identifikacije, pečata, niti bilo čega drugog čime bi dokazala status u našoj grupi, iskoristila dobru volju i povjerenje koje su prevareni imali prema „Ultrasima".

Većina oštećenih već je obaviještena o ovoj prijevari. Ukoliko postoje i neke oštećene osobe ili subjekti za koje ne znamo, medijsko priopćenje je jedini način na koji iste možemo informirati o ovoj nemiloj situaciji. Sve one koji to žele, pozivamo da beskrupuloznog prevaranta prijave nadležnim organima.

Podsjećamo da je Klub navijača „Ultras-Zrinjski" neprofitna udruga građana koja svoje aktivnosti financira isključivo od članarina te prodaje rekvizita svojim članovima. Sve humanitarne akcije organizirane s naše strane, završene su uplatom sredstava isključivo preko žiro računa udruge, što svi oni koji žele vrlo lako mogu provjeriti.

Za informacije o ovom slučaju, kao i o svim našim stvarnim aktivnostima, svi koji to žele, dobrodošli su se svakodnevno informirati u prostorijama Kluba navijača na Starom igralištu u Mostaru, stoji u priopćenju Ultrasa.