Poginuo vođa širokobrijeških bikera u sudaru sa susjedom

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
Tom je prilikom život izgubio 39-godišnji Mario Zovko zvani Đeko, otac dvoje djece i vođa Moto-kluba u Širokom Brijegu. Nesretno Mario je u kritično vrijeme vozio motocikl marke Kawasaki koji je od siline udara završio trideset metara od beživotnog tijela koje je ostalo ležati nasred magistralne ceste prema Mostaru, ispred restorana Lavanda.

Unatoč tome što su mu odmah u pomoć priskočili putnici, osoblje i gosti restorana, više mu nije bilo spasa, piše Večernji list.

Riječi svjedoka

-Nesretni vozač motocikla je išao prema Širokom te zaobilazio audi imotskih oznaka pa se kobno sudario s ford fiestom koja je dolazila iz suprotnog smjera. Pri tome smo čuli dvostruki siloviti udar pa bolne jauke. Nakon udara motocikla, ford se zabio i u poslovni prostor preko puta restorana. U njemu su bila zarobljena, teško polomljena i okrvavljena dvojica mladića.

Očevici kažu da je nesretni Đeko, nakon nekoliko prevrtanja u zraku, glavom udario o asfalt, nakon čega mu je spala kaciga koja se kotrljala po cesti kao u filmovima. Stvorila se lokva krvi i ubrzo više nije davao nikakve znakove života. Sve se to događalo pred očima para koji je bio u audiju. Utihnula je svatovska povorka koja je stigla ubrzo nakon nesreće.

Pogođene tri obitelji

- Nažalost, svemu su očito opet najvjerojatnije pridonijele brzina i nepažnja - prepričavali su u nevjerici okupljeni, napominjući da je su poginuli i dvojica teško ozlijeđenih mladića susjedi te da su im kuće od mjesta tragične nesreće udaljene svega nešto više od jednog kilometra.

- Tragična sudbina je tako htjela. Oni su se dobro poznavali i jako nam je žao što se to dogodilo. Tri obitelji su teško pogođene ovom nesrećom. Nama ostaje jedino da im pružimo utjehu i ohrabrenje - govorili su tužno mještani.