Mostar: Žena pronađena mrtva u svom stanu

...73-godišnje žene koja je očito već nekoliko dana tu ležala mrtva. U Tužiteljstvu i policiji je za Dnevni list potvrđeno da je nađeno mrtvo tijelo žene.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o Emiliji Nenadić. "Oko 11:30 sati mene su obavijestili o pronalasku tijela", rekla je dežurna tužiteljica Županijskog tužiteljstva u Mostaru. Prema njezinim riječima, starica je nađena mrtva u svom stanu.

"Riječ je o starijoj ženi koja nije imala djece. Nije imala nikoga svoga. Umrla je sama u stanu. Susjedi su primijetili da se već nekoliko dana ne pojavljuje u zgradi, te su pozvali policajce. Kada su policajci ušli u stan, našli su tijelo", kažu iz Tužiteljstva. Prema prvim informacijama, žena je umrla prirodnom smrću.

Nema nikakvih tragova da je počinjeno neko kazneno djelo", kažu izvori bliski istrazi za Dnevni list. Iako bi daljnja istraga trebala razotkriti sve detalje, prema prvim podacima, sve ukazuje da je žena preminula prirodnom smrću. Od čega točno je umrla, otkrit će se naknadno.

"Susjedi su javili da im je sumnjivo što se starica već neko vrijeme ne pojavljuje i policajci su intervenirali", rečeno je u policiji. Niti u policiji, niti u Županijskom Tužiteljstvu jučer nisu htjeli odavati identitet preminule starice, no iz neslužbenih izvora se ipak moglo čuti da je riječ upravo o Emiliji Nenadić.