Mostar se oprostio od Željke i Marije Čuljak

Na posljednji počinak ispratili su ih uplakani članovi obitelji te stotine okupljenih Mostaraca. Tuga i bol osjećali su se na svakom koraku groblja gdje su majka i kći jučer položene u zemlju. "Preteško je ovo, takva tragedija", komentirali su okupljeni, a Zdenko Čuljak (42), otac i muž, kojem su one umrle pred očima, jučer je, lica crvenog od plača, stajao uz kovčeg te uz sebe stiskao drugu kćer.

Brojni su mu jučer prilazili te njemu i obitelji izražavali sućut, želeći im dati potporu u najtežim trenucima, nakon strašne tragedije koja je potresla Mostar. "Teško je ovo, jedna im je kći bolesna, a majka i druga kći poginule", čuli su se komentari ožalošćenih, a mnogima su, na pogled na kovčeg, zasuzile oči.

Majka i kći poginule su u sudaru na cesti kod Gospića, a u uništenom autu preživio je samo Zdenko. Oni su kobnog dana u svom Renaultu pratili vozilo Hitne pomoći u kojim im se starija kći vozila na liječenje u Zagreb, kada je došlo do sudara s autom koje im je naišlo ususret. Pogrebna povorka jučer je u 15 sati krenula ispred Gradske mrtvačnice Bijeli brijeg prema groblju.

Dnevni list