Mostar: Pretučen mladić u centru grada

...Dino.Ć kojega je skupina vršnjaka s duksericama na glavama zatekla na satu plesa u Ekonomskoj školi pa ga napala. Nesretni mladić se uspio istrgnuti, ali nakratko. Naime, kako pričaju očevici, nakon što se spotaknuo, sustigli su ga nekih 100 metara dalje, dok je očito bježao na lijevu stanu grada na Neretvi.

Usred dana

- Sve se to događalo usred dana, nekih pola sata iza podne. Skupina od pet polumaskiranih napadača sustigla ga je i do krvi tukla nogama i rukama na nogostupu u istoj Ulici kralja Zvonimira, preko puta Đačkog doma, gdje se nalazi Ugostiteljska škola, Vlada HNŽ-a i gradski uredi - objašnjavali su uznemireni očevici koji su pozvali interventne službe. Zanimljivo je da zbog reguliranja parkiranja na ovom raskrižju danonoćno dežura barem jedan policajac, ali ga baš u sporno vrijeme nije bilo ni na vidiku.

Uzelo maha

- Na mjesto napada ubrzo su izašli pripadnici Interventne službe PU Mostar. Mladić je kolima Hitne pomoći prevezen na CUM. Tek možemo potvrditi da je došlo do navedenog napada i da je pretučeni primljen u bolnicu. Policija radi na dokumentaciji događaja i identifikaciji "veće skupine napadača" - kažu šturo iz MUP-a. Nisu krili šok u Ekonomskoj školi: Nepozvani su upali u dvoranu i uz pogrdne povike na nacionalnoj osnovi napali mladića. To je u posljednje vrijeme uzelo toliko maha da smo zabrinuti za svu djecu!

Foto i tekst: vecernji list