Mostar: Policija "maskirana" u osobnim automobilima kažnjava vozače!

Čitatelji u svojim elektroničkim porukama izvješćuju kako su zamijetili na nekoliko mjesta u gradu kako policajci zaustavljaju i kontroliraju vozače, no neobičnost je u tomu što policajci kraj ceste sjede u osobnom vozilima! Dakle, u vozilima koja nemaju policijsko znakovlje.

Jedan čitatelj tvrdi kako je i on osobno bio zaustavljen od policijske ophodnje na taj način. Kazuje kako je vozio cestom - nije želio navesti mjesto gdje je se to točno dogodilo - u jednome trenutku se kretao prema proširenju na cesti gdje je bilo parkirano bijelo vozilo marke 'opel'. Odjednom je iz tog vozila, koje nije imalo policijsko znakovlje, izašao policajac u odori i zaustavio ga.

Čitatelj kaže da je morao platiti kaznu zbog prekomjerne brzine vožnje. Policajac je tvrdio kako je na prometnom znaku bilo ograničenje brzine od 50 km/h, a on je vozio najviše nekih 60 km/h.

Dakle, policija - koja je posljednjih dana uvela strožije mjere kontrole prometa diljem Mostara - počela se služiti i "trikovima" kako bi kaznila one za koje prosude da krše prometne propise.