Mostar: Masovna tučnjava na Buni, 7 ozlijeđenih

Kako nam je rekao Srećko Bošnjak, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačke-neretvanske županije, policajci su ozlijeđeni prilikom intervencije, kada su pokušali razdvojiti dvije sukobljene skupine izletnika, koji su obilježavali praznik uz roštilj i alkohol, piše Dnevni avaz.

- Njih 13 međusobno se svađalo i udaralo, pri čemu su lupali i po obližnjim autima. Kada je policija intervenirala, četvorica sudionika tuče nasrnula su i na policajce i nanijeli im lakše tjelesne ozljede šakama i nogama - kazao nam je Bošnjak.

Prema njegovim riječima, svih 13 osoba prekršajno će odgovarati, s tim da će četvorica nasilnika koji su se drznuli napasti policiju, kazneno odgovarati zbog napada na službenu osobu.

Prema neslužbenim informacijama, tuča je započela kada je jedan muškarac u alkoholiziranom stanju iz čistog mira počeo udarati žensku osobu koja se nalazila u automobilu u koloni. Tada mu je prišao drugi muškarac i počeo ga udarati, izrevoltiran time što je počeo tući ženu, nakon čega su se umiješali njihovi prijatelji.