Mostar: Identificirane osobe koje su opljačkale vozilo Elektroprivrede HZ HB

policija
Oružana pljačka dogodila se u Mostaru prije točno mjesec dana oko 14 sati, kada su dvije naoružane osobe na motociklu, s kacigama na glavama, presrele vozilo Elektroprivrede HZ HB te su uz prijetnju oružjem otuđile novac iz vozila.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), intenzivnim operativnim radom na terenu i na temelju prikupljenih tragova i predmeta, te drugim kriminalističko-tehničkim i taktičkim radnjama, djelatnici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Mostar prikupili su dokaze kojima se izravno za izvršenje ovog kaznenog djela terete A. D. i A. R.

Iz policije navode kako se radi o osobama koje su otprije poznate tijelima gonjenja i koje se dovode u vezu s nizom drugih kaznenih djela koja su se u posljednje vrijeme dogodila na području Policijske uprave Mostar.

"‘Uprava policije MUP-a HNŽ upoznaje javnost da u suradnji sa Tužiteljstvom HNŽ-a nastavlja intenzivan rad na rasvjetljavanju i ostalih kaznenih djela koja su se dogodila na području naše županije. Istodobno, povećane su i pojačane preventivne aktivnosti cjelokupnog operativnog sastava Uprave policije (uključujući i Postrojbu za potporu) s ciljem eliminiranja i sprečavanja svih težih oblika kaznenih djela", navodi se u priopćenju.

FENA