Mostar: Dankinja promijenila priču i tvrdi kako ipak nije napadnuta

Naime, Dankinja koja je jučer u poslijepodnevnim satima tvrdila očevicima da ju je u ''Staklenoj banci'' fizički napao muškarac, u potpunosti je preokrenula svoju priču.

Podsjetimo, dotična djevojka je danas oko 15 sati viđena kako uplakana trči iz navedenog devastiranog objekta u Mostaru, nakon čega je pritrčala jednom prolazniku tražeći pomoć tvrdeći kako je napadnuta.

''Dotrčala je do mene i zgrabila me za ruku. Bila je uplakana i viknula mi je 'Please help me, he attacked me.' Mislim da je čak rekla i 'He raped me''', izjavio je jedan očevidac.

Potom je otišla u policijske prostorije gdje je bila dosta suzdržana, odbijajući dati detalje incidenta te podignuti bilo kakvu prijavu. No, kako doznaje Pogled.ba, nakon što su policijski službenici krenuli istraživati što se točno zbilo, djevojka je kazala kako je preuveličala čitav događaj. Prema njezinoj novoj priči, navodno je imala nesuglasice s partnerom, zbog čega je burno reagirala.

Ipak, i u ovom trenuktu nitko, osim same Dankinje i muškarca od kojeg je bježala, sa sigurnošću ne može reći što se točno zbilo u ''Staklenoj banci''.
''Vidio sam tog muškarca. Pitao sam ga što je bilo, a on mi je rekao: 'Kar*** smo se'. Da su oni to radili, ne bi ona onako bježala od njega'', završio je svoje svjedočanstvo jedan očevidac.