Mostar: Automobilom u Ortiješu sletio s ceste

...u jarak kraj magistralne ceste u naselju Ortiješ. Posve je slupao prednji dio svog Golfa.

Kako je potvrdio dežurni policajac u Operativnom centru MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, vozač Golfa 3 je oko 4 sata ujutro izgubio nadzor nad vozilom te je završio kraj magistralne ceste M-17.

"Bio je sam u automobilu, a u slijetanju je zadobio teške ozljede", sve je što je o ovoj nesreći mogao reći dežurni policijski operativac. Brojni očevici koji su jučer ugledali razbijeni Golf kraj ceste ostali su nemalo iznenađeni sudarom. Jedna prolaznica rekla je za Dnevni list kako je na putu na posao vidjela oštećeni automobil u jarku i da je odmah shvatila da je riječ o težoj nesreći.

Dok sam u subotu ujutru prolazila kraj svadbenog salona Smokvica u Ortiješu, vidjela sam oštećeni Golf 3. Izletio je u jarak kraj ceste. Mora da je brže vozio. Golf je bio posve oštećen, skoro sva stakla su mu popucala, a lim sprijeda je doslovno bio zgnječen. Stvarno je to bio ružan prizor. Koliko sam mogla vidjeti, unutra nije bilo krvi, ali teško se iz ovakvog sudara netko mogao izvući bez težih ozljeda", smatra ova Mostarka.

Prema njezinim riječima, iako je uništeno vozilo stajalo kraj ceste, a i policajci su bili na mjestu nesreće, u Golfu je tada još bio upaljen radio i sva elektronika.
"Nije mi jasno kako to nisu ugasili", dodala je naša sugovornica.