Maya Berović o napadu u Mostaru: Nadam se da će krivci biti pronađeni

Maya Berović o napadu u Mostaru: Nadam se da će krivci biti pronađeni

Maya Berović, balkanska glazbena zvijezda, objavila je story na Instagramu u kojem se zahvaljuje svim prijateljima i kolegama na podršci, nakon što je objavljena informacija da je na nju i njen bend pucano u Mostaru.

”Nadam se da će nadležni organi u BiH biti profesionalni i da će krivac za ovaj napad u Mostaru biti pronađen i kažnjen“,  napisala je Berović na Instagramu.

Podsjetimo, Blagoje K. (35), zaštitar agencije „Elite security“, prijavio je 11. kolovoza u 3:35 sati da je, dok je ulazio u garažu mostarskog tržnog centra „Mepas Mall“, na kombi Mercedes Vito iz ulice Kardinala Stepinca ispaljeno više hitaca. Unutra su se nalazili glazbenici i pjevačica Maya Berović.

Kada je začuo pucnje, požurio je ka garaži, gdje je zaustavio vozilo. Kada je izašao, vidio je da su prednje dvije gume probušene.

Putnici iz kombija su primijetili kako se na skuteru udaljavaju dvojica muškaraca koja su na glavama imala motociklističke kacige. Odmah je sve prijavljeno policiji. Istražitelji su na licu mjesta pronašli pištoljske čahure.

Dnevni list