Manijak koji je htio baciti ženu s mosta u Mostaru deportiran iz BiH

...po Mostaru, udarajući ljude i napadajući ih nožem, deportiran je iz BiH, potvrđeno je za Dnevni list iz policijskih izvora.

Istetoviran

„On je Sandžaklija i nema bh. državljanstvo, nije nimalo normalan, tog dana (5. srpnja) je podivljao u jednoj kineskoj radnji pa je tamo istukao dijete. Udarao je tog dječaka šakama, punom snagom, a potom je istrčao na ulice i nožem je napadao koga je stigao", prepričao je izvor blizak slučaju, koji kaže kako su ovih dana ovog psihički nestabilnog muškarca deportirali iz zemlje.

Prije toga bio je bio jedno vrijeme zadržan na psihijatriji u Mostaru. Iz policijskih izvora, Dnevni list doznaje kako je ovaj po čitavom tijelu istetovirani nasilnik, tijekom svog pohoda čak pokušao baciti jednu ženu s mosta u Mostaru.

Bez milosti

Podsjetimo, nakon što je izudarao maloljetnika u kineskoj radnji, manijak je počeo bježati i na trgu Musala je naletio na jedan par, mladića i djevojku, pred kojima je mahao nožem.

„Udarao je istom snagom, nije imao milosti, ženu, dijete, čovjeka, sve ih je jednako udarao", govori sugovornik Dnevnog lista koji dodaje kako je ovaj sumanuti nasilnik na kraju otrčao i preko Titovog mosta te da je kod hotela Bristol nabasao na jednu ženu kojoj je htio oteti mobitel. „Ženu je htio baciti s mosta", kazao je izvor, dodajući kako je manijaka na kraju svladao jedan policajac.

„Policajac ga je udarao šakom u glavu, a on bi se samo protresao glavom i nastavio se tući, jedva je svladan", rečeno je. Podsjetimo, već ranije je iz Tužiteljstva HNŽ-a rečeno kako je ovaj izgrednik zapravo psihički bolesnik koji po zakonu ne može odgovarati za svoje postupke. Stoga je problem riješen tako što je prognan iz Mostara i BiH.