Lopovi krali po Međugorju i Bijakovićima

lopov kriminal, savjeti, pornić, provale, Livno, krađa, provala, pljačka, lažiranje, Srbija, misa, Mercedes, krađa, Ljubuški, krađa, uhićenje, pljačka, zlatarna, Ljubuški, Posušje, glazbena škola, pljačka, Mostar, provale, pljačkaši, Mostar, pljačka, policija, oprez, lopovi, Ljubuški, provala, Vašarovići, krađa, mostarac, Posušje, Mostar, pljačka, zaštitari, Goranci, provala, vikendice, grljevići, provala, pljačka, Ljubuški, Goranci, lopov, uhićenje, Appleov softver , apple, iPod touch, iphone,  iCloud alat , Livno, Tomislavgrad, krađe, pljačke, prevarantica, krađa navika, lopovi, krađa navika, Tomislavgrad, Tomislavgrad, meso, krađa navika, lopovi, provala, lopovi, Tomislavgrad, katica kiš, krađa, crna kronika, krađa, krađa navika, krađa auta, mesnica šišović, provala, pljačkaši, poznati mostarski ugostitelj, pljačka, provale, savjeti, razbojništvo, Jablanica, policija
Policijskoj postaji Čitluk u petak je S.J. iz Bijakovića prijavio da mu je ispred kuće otuđeno vozilo marke "mercedes A 180", bijele boje. Po izjavi prijavitelja, izvršena je provala u kuću u Bijakovićima iz koje je otuđen ključ vozila. Poduzete su sve potrebne mjere, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Z.B. iz Međugorja prijavila je u nedjelju u PS Čitluk da joj je izvršena provala u kuću, te da je od strane nepoznatih počinitelja otuđen laptop marke HP, ručni sat, više komada zlatnog nakita, te određena količina novca. Izvršen je očevid i poduzete su potrebne mjere.

I.Č. iz Ljubuškog prijavio je u petak u PS Čitluk da je od strane nepoznatog počinitelja, u nepoznatom vremenskom razdoblju, izvršena provala u prostorije udruge "Opus Mariae" u Bijakovićima. Iz prostorija su otuđeni TV prijemnik, satelitski resiver i mikrovalna pećnica, dok je iz dvorišta otuđeno vozilo marke "land rover defender", bijele boje, vl. navedene udruge. Izvršen je očevid i poduzete su sve potrebne mjere, stoji u priopćenju.