Ljubuški: Zatečeni prilikom trganja kablova sa hotela Bigeste

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
...Bigeste u Ljubuškom, nakon čega su lišeni slobode i privedeni u službene prostorije PU Ljubuški. Tijekom dana nad istima će se izvršiti kriminalistička obrada.

Noću s četvrtka na petak nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u ugostiteljski objekt koji se nalazi u sklopu autopraonice, u mjestu Miletina, općina Ljubuški, te je iz istoga otuđio televizor a noću sa subote na nedjelju nepoznati počinitelji otuđili su tele iz štale koja se nalazi u mjestu Borajna, općina Grude. U oba slučaja policijski službenici nadležnih Policijskih uprava izvršili su očevid te poduzimaju druge izvide s ciljem rasvjetljavanja počinjenih kaznenih djela.

Rasvjetljena provala u poslovni prostor

PU Ljubuški rasvijetlila je kazneno djelo teške krađe, počinjeno noću s 12./13. travnja o. g. u Međugorskoj ulici u Ljubuškom. Navedenog nadnevka nepoznati počinitelji pronašli su sakriveni ključ od poslovnog prostora, koji se nalazi u sklopu obiteljske kuće na navedenoj adresi, nakon čega su otključali vrata, ušli u poslovni prostor i iz istoga otuđili tri produžna kabela kao i dva kabela koja su presjekli s aparata za zavarivanje.

Nakon što su došli do saznanja o mogućim počiniteljima istražitelji PU Ljubuški u petak su, u službenim prostorijama, izvršili kriminalističku obradu nad E. K. (23) iz Ljubuškog i H. F. (24) iz Zavidovića. Tijekom kriminalističke obrade isti su u cijelosti priznali izvršenje opisanog kaznenog djela a otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku.

PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv E. K. (23) te protiv H. F. (24), zbog osnova sumnje da su, na opisani način, počinili kazneno djelo teške krađe.


Izvor:mupzzh.ba