Livno: Zbog mobitela se potukli migranti

imigranti, emigranti, ekonomski emigranti, ilegalni migranti , Daniela Škegro, Hercegovina, ilegalni migranti , imigranti, emigranti, ekonomski emigranti, ilegalni migranti , imigranti, emigranti, ilegalni migranti , imigranti, pakistanac, Bihać, Uhićen

Dodao je kako su migranti, nakon jučerašnje tučnjave, prijavljeni Službi za poslove sa strancima BiH i da će biti prebačeni u migracijski kamp u Sarajevu.

''Tijekom jučerašnjeg (utorak, op.ur.) dana dobili smo prijavu o fizičkom obračunu trojice migranata iz Sirije, Alžira i Tunisa. Kako smo saznali, prvo je došlo do verbalnog sukoba koji je prerastao u fizički obračun u kome je lakše ozlijeđen Alžirac i njemu je ukazana liječnička pomoć'', rekao je Vrdoljak.

Naveo je kako je tučnjava izbila jer je migrant iz Alžira ukrao mobilni telefon Sirijcu, dodajući da je riječ mlađim osobama. Vrdoljak kaže da je proteklih dana prijavljeno da je obijen napušteni objekt u Livnu, te da se pretpostavlja da su počinitelji migranti koji su, navodno, tu prenoćili.

Foto: Ilustracija