Čapljina: Željko Rozić od policije traži sat poginulog sina

Policijski auto
...zbog činjenice da mu iz Policijske uprave Čapljina još nisu vratili ručni sat koji je pronađen u jakni njegovog djeteta. Uvjeren je, kako nam je jučer rekao, da je taj sat ukraden i to će, naglasio je, misliti sve dok se ne dokaže suprotno, piše avaz.ba.

"Postoje brojni svjedoci koji su vidjeli da je policijski inspektor iz jakne koju su ronioci pronašli skoro na ušću Neretve, izvadio sat. Jakna i sat su odneseni u prtljažnik policijskog auta. Jakna mi je vraćena tek nakon intervencije i bolje je da ne pričam gdje i kako je nađena, ali sata nema. Ja vam ne mogu opisati što meni znači taj sat i neću se smiriti dok ga ne pronađem", kazao nam je Rozić, dodavši da mu nije jasno kako ne postoji službena zabilješka, odnosno zapisnik o pronađenim stvarima.

Njegov sin je, podsjetimo, tragično stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila 15. studenog u mjestu Struge u čapljinskoj općini. Nesretni Ivan bio je u automobilu KIA hrvatskih registarskih oznaka zajedno sa četiri svoja prijatelja kada je vozilo probilo zaštitnu ogradu na mostu kod kupališta Jaz i stropoštalo se u rijeku Trebižat.

Četvorica njegovih prijatelja uspjela su se spasiti, a njegovo tijelo su dan poslije pronašli ronioci. U Policijskoj upravi Čapljina jučer su  kratko kazali da će istražiti ovaj slučaj