FOTO  Čapljina: U teškoj prometnoj nesreći na mostu dr. Franje Tuđmana teže ozlijeđena jedna osoba

Prema informacijama koje smo dobili od glasnogovornika Uprave policije MUP-a HNŽ Srećka Bošnjaka, policija je zaprimila poziv o nesreći u 22 sata. Ista se dogodila na mostu "dr Franje Tuđmana" u Čapljini gdje su se sudarili automobil BMW registarskih oznaka Rebuplike Hrvatske za čijim je upravljačem bio D.M. , te automobil Golf registarskih oznaka BiH kojim je upravljao K.B.

U ovoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač Golfa, dok je lakše tjelesne ozljede zadobio vozač drugog vozila D.M., te osoba sa inicijalima S.B. Kako se saznaje vozač Golfa je nakon ukazane liječničke pomoći u Čapljini, zbog težine ozljeda prebačen u KB Mostar.

Prema informacijama koje smo dobili iz Ureda za odnose s javnošću Kliničke bolnice Mostar ozlijeđeni 52-godišnjak K.B. je primljen u ovu ustanovu sa teškim tjelesnim ozljedama i nalazi se na odjelu Traumatologije.

Zbog ove nesreće prometovanje ovim mostom je bilo obustavljeno do 00:15 sati, odnosno do uklanjanja vozila sa kolnika. O nesreći je upoznat dežurni tužitelj, dok su očevid obavili službenici Policijske uprave Čapljina.

FOTO i tekst caportal.info