Zlatko Dalić stiže na Blatničke note dobrote

zlatko dalić

Kao i prošle godine koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom hrvatskog člana predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića.

Organizacijski odbor se potrudio i pripremio sve za još jednu nezaboravnu noć u Donjoj Blatnici.

Kako Brotnjo.info ekskluzivno doznaje, poziv organizatora da nazoči ovom događaju vrlo rado je prihvatio i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, viceprvak svijeta, Zlatko Dalić, koji gdje god da se pojavi izazove erupciju oduševljenja, piše Brotnjo.info

U Blatnicu će se u ponedjeljak sliti desetci tisuća Hrvata iz svih krajeva svijeta. Vrijeme je godišnjih odmora, a nije tajna da mnogi svoj odmor planiraju za vrijeme održavanja Blatničkih nota dobrote, kako bi mogli nazočiti svehrvatskome zajedništvu.

Svoj nastup na Blatničkim notama dobrote potvrdili su Ivan Zak, Mladen Grdović, Opća Opasnost, Mia Dimšić, Grupa Vigor, Šima Jovanovac & Fijaker, Dalmatino, Ivana Marić, dr. Mića Pehar, Jozo Vučić, Zoran Begić, Pero Gudelj & prijatelji, Ante Matić, Robert Čolina, Dragan Bukmir, Mate Bulić, ali bit će tu i jedan gost iznenađenja! O kome se radi doznat ćete kad dođete u Blatnicu!

Za sve posjetitelje je osiguran prostran parking, a brojni redari će se pobrinuti da sve protekne u najboljem redu. Program počinje već u 20 sati. Ulaznice će se moći nabaviti na štandovima u neposrednoj blizini mjesta održavanja koncerta. Ulaz za djecu je besplatan.