Romano Obilinović u svom stilu najavio humanitarni spektakl u Čitluku

Loptom do dobrote, humanitarni turnir, turnir četiri kafića, Čitluk

Kao što je Hercegovina.info i pisala, 22. prosinca u Čitluku će se 22. prosinca održati humanitarni spektakl pod nazivom "Loptom do dobrote".

Malonogometni turnir četiri kafića, po uzoru na onaj splitski, okupit će brojna poznata imena iz svijeta sporta. Na turniru će nastupiti četiri momčadi; The Basament Pub, Caffe bar Paris, Premier Caffe i Club Bumerang. Sav prihod od turnira ići će u humanitarne svrhe u ovo predblagdansko vrijeme, za Udrugu Susret iz Čitluka, ali i za ugrožene obitelji s područja općine Čitluk.

Jedan od onih koji će svojim prisustvom uveličati turnir biti će i legendarni Romano Obilinović. On je večeras i na svom Instagram storyu na osebujan način najavio turnir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uz legendarnog "Žorža" na ovom hvalevrjednom događaju nastupiti će i brojne zvjezde iz svijeta sporta, što one nekadašnje, što aktivne. U Čitluk tako stižu između ostalih; Mirko Marić, Luka Menalo, Sušić, Jozinović ali i drugi čija imena organizatori drže u tajnosti.

U razgovoru za Hercegovina.info, organizatori ovog plemenitog događaja kazali su kako se od srca zahvaljuju sonzorima ovog događaja ABC reklame dizajn, Hercegovačkoj pivovari, te Hotelu Brotnjo iz Čitluka.