Počela sanacija ulegnuća na regionalnoj cesti u Donjem Malom Ograđeniku

sanacija, sanacija cesta, Donji Mali Ograđenik
Kako smo doznali od predstavnika izvođača radova uslijed popuštanja potpornih zidova došlo je do ulegnuća kolnika na kraćoj dionici regionalne ceste R-425 na „suženju" u D.M. Ograđeniku koje se zbog sigurnosti odvijanja promet mora sanirati.

Radove na sanaciji izvode djelatnici i mehanizacija poduzeća za izgradnju i održavanje cesta Putovi d.o.o. Grude, a kako nam je rekao Petar Spajić, predstavnik izvođača radova, na radilištu će se izgraditi novi potporni zid koji će osigurati stabilnost prometnice. Također, gospodin Spajić nam je kazao kako će radovi biti završeni za dva tjedna, ukoliko to dopuste vremenski uvjeti, i da se vrijednost sanacijskih radova procjenjuje na približno 45.000,00 KM.

Inače, na ovoj dionici regionalne ceste R-425 zbog oštećenja kolnika od početka veljače za autobuse i teretna vozila na snazi je zabrana za prometovanje. Zbog sigurnosti svih sudionika u prometu i izvođača radova važno je da vozači navedenih skupina vozila do završetka sanacije koriste alternativne cestovne pravce.
Fotografije možete pogledati OVDJE.

Citluk.ba