Najbolja učenica OŠ Bijakovići Marina Kozina nagrađena besplatnom ekskurzijom

Bijakovići, škola, nagrade
... svih osam razreda osnovne škole završili odličnim uspjehom i uzornim vladanjem te se tijekom osmogodišnjeg obrazovanja posebno isticali u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima i bili uspješni na školskim i županijskim natjecanjima.

Uz to, svake godine naizmjenično mjesne zajednice Bijakovići i Međugorje dodjeljuju posebnu vrlo vrijednu nagradu svršenom osnovcu koji na temelju posebnih kriterija utvrđenih školskim Pravilnikom osvoji laskavi naslov najboljeg učenika generacije te osnovne škole. Nakon podijeljenih svjedodžbi danas je ravnatelj škole prof. Veselko Pehar svršenim osnovcima čestitao na uspješnom završetku osmogodišnje škole i poželio im mnogo uspjeha u daljnjem školovanju i životu.

Tom prigodom ajboljim učenicima iz tri osma razredna odjela: Fabijanu Šegi iz 8a, Ani Šego iz 8b i Josipi Dragićević iz 8c, ravnatelj je uručio vrijedne knjige - Monografiju OŠ Bijakovići.

Istodobno, na današnjoj svečanosti objavljeno je da je za najboljeg učenika ovogodišnje generacije svršenih osnovaca OŠ Bijakovići proglašena Marina Kozina iz 8a razreda, koju su učenici i nastavnici nagradili dugotrajnim i zasluženim pljeskom. Čestitajući Marini na toj laskavoj tituli, predsjednik Vijeća MZ Bijakovići Mile Ostojić uručio joj je vrijednu nagradu MZ - besplatnu školsku ekskurziju i poželio joj da tako uspješno nastavi i srednjoškolsko obrazovanje u čitlučkoj Općoj gimnaziji u koju se planira upisati.

Marina nam je rekla kako joj ta nagrada mnogo znači jer potvrđuje kako se isplati učiti te istaknula kako će joj to biti dodatni poticaj za uspješan nastavak daljnjeg školovanja.

Tekst i foto: Mile PAVLOVIĆ

Brotnjo.info