Najava: Dani berbe grožđa - Brotnjo 2010

Brotnjo, Berba grožđa, Dani berbe grožđa, Dani berbe grožđa Brotnjo 2009, Dani berbe grožđa, Čitluk

Za 17. rujna u 19 sati najavljena su stručna predavanja iz vinogradarstva i  vinarstva koja će se održati u velikoj dvorani KIC-a Čitluk. Nakon toga Krešimir Piščak će upriličiti prezentaciju o zaštiti brenda.
Predstavljanje knjige  Šimuna Muse "Studije i ogledi" i knjiga iz edicije "Hrvatska književnost u BiH - broj 8,10 i 12" održat će se 18. rujna u 19 sati u prostorijama KIC-a Čitluk. Za 20 sati planirano je predstavljanje knjige "Niža realna gimnazija" Čitluk u povodu 60. obljetnice utemeljenja.

zložba slika, grafika i skulptura Udruge hrvatskih likovnih umjetnika "Čičak"  najavljena je za 21 sat u Klubu Matice hrvatske Čitluk.

Svečano otvaranje nove zgrade Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku upriličit će se 19. rujna u 18, 30 sati. Nakon toga, uslijedit će svečani mimohod svih sudionika manifestacije od nove zgrade Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića do Broćanskog trga.

Prema protokolu,  tog dana svečano otvaranje 55. kulturno-turističko-gospodarstvene manifestacije "Dani berbe grožđa - Brotnjo 2010" upriličit će se u 19, 30 sati na Broćanskom trgu, gdje će u 20 sati početi program kulturno-umjetničkih društava, skupina i pojedinaca i nastup tamburaškog sastava "Pleteri" iz Križevaca.