Mostar: Vlasnik vinarije iz Kruševa nađen ranjen u vinogradu

vinarija, Mostar, ranjavanje, migranti, zmija otrovnica, Trebinje, pu trebinje
... koji je jučer pronađen u svom vinogradu s prostrijelnom ranom na grudima. Kako su nam rekli šokirani mještani, nesretnog čovjeka su jučer iza 15 sati pronašli susjed i jedan od njegove dvojice braće, a u tom je trenutku još davao znakove života. Naime, prethodno su ga brat i sestra zvali na mobitel, ali se Zdravko nije javljao pa su se oni zabrinuli te sa susjedom krenuli u potragu. Ubrzo su se čuli zvuci sirene Hitne pomoći Mostar.

- Ne znamo što je u pitanju. Je li ga netko upucao ili je u pitanju nesretan slučaj. Netko spominje i mogućnost samoubojstva, ali u to ne možemo povjerovati - kažu nam Kruševljani koji za Zdravka imaju samo riječi hvale. Neslužbeno, inspektori su u vinogradu pronašli lovačku pušku pokraj lokve krvi pa u ovome trenutku isključuju da se radilo o nekom zločinu. Pokrenuta istraga bi trebala otkriti što se zapravo dogodilo.

Jutros su iz mostarske bolnice za Večernji list rekli kako je Rozićevo stanje stabilno i kako će tijekom dana biti s intezivne njege prebačen na Odjel kirurgije.

Večernji list