Krajem ove ili početkom sljedeće godine temeljita sanacija regionalne ceste Mostar - Čitluk - Cerno

Riječ je o dijelu regionalne ceste R-425 i dijelu regionalne ceste R-424 (Mostar-Čitluk-Ljubuški) koji se nalazi u Hercegovačko-neretvanskoj županiji (Mostar-Čitluk-Cerno) budući da je investitor radova Ministarstvo prometa i veza HNŽ.

Kako su nam kazali u Ministarstvu na regionalnoj cesti R-425 planirana je saniranje ceste na potezu od Biletić Polja do crkve Krista Kralja u Čitluku i na području od raskrižja na Tromeđi do Hamzića, a sanacija regionalne ceste R-424 na navedenom dijelu (Mostar-Čitluk-Cerno) izvest će se na cijeloj dužini do granice sa Županijom Zapadnohercegovačkom. Ovom će se prilikom dio navedene regionalne ceste samo djelomično sanirati dok se temeljita sanacije ove regionalne ceste najavljuje za kraj ove ili početak slijedeće godine.

Izvođač radova na sanaciji regionalnih cesta koje prolaze kroz općinu Čitluk je poduzeće za izgradnju i sanaciju cesta "Putovi" d.o.o. Grude, a radnike ovog poduzeća danas smo zatekli kako obavljaju radove u ulici Kralja Tomislava u Čitluku. Radovi na sanaciji ceste u samom središtu Čitluka izazvali su manju prometnu gužvu, no promet se odvijao nesmetano uz regulaciju semaforima i kraća zadržavanja.

Citluk.ba