Javni poziv za dostavljanje prijedloga za izradu programa kapitalnih investicija

1. PREDMET JAVNOG POZIVA

Koordinacijski tim za izradu programa kapitalnih investicija općine Čitluk otpočeo je s izradom petogodišnjeg programa kapitalnih investicija.

2. PRAVO I UVJETI PREDLAGANJA PROJEKATA ZA PROGRAM KAPITALNIH INVESTICIJA

  • Pravo predlaganja projekata za izradu projekata kapitalnih investicija imaju svi građani, Udruge građana, mjesne zajednice, gospodarska društva, ustanove i svi ostali.
  • Osnovni uvijet za predlaganje projekta je da se radi po projektima sa procijenjenoim vrijednosti većoj od 10.000,00 KM i da su obrasci za predlaganje projekta potpuno popunjeni.

3. NOSITELJI AKTIVNOSTI

Glavni nositelj ove aktivnosti je koordinacijski tim za izradu programa kapitalnih investicija, kojeg je svojom odlukom imenovao Načelnik općine, a u kojem su zastupljeni predstavnici svih kategorija stanovništva.

Kordinacijski tim je usvojio kriterije na osnovu kojih će rangirati pristigle prijedloge projekata.

1. NAČIN I ROK PODNOŠENJA PRIJAVE

  • Obrazac za podnošenje prijedloga za izradu programa kapitalnih investicija i naputak se može dobiti u Centru za pružanje usluga građanima - na Info pultu i na web stranici općine Čitluk: www.citluk.ba
  • Obrazac prijedloga treba popuniti i dostaviti najdalje do 04. prosinca 2009.godine u Centar za pružanja usluga građana - Info pult.
  • Za sve nejasnoće i dodatne informacije možete se obratiti na telefon 640-512 ili na e-mail:  [email protected]

2. NAPOMENA:

Prijava određnog projekta ne podrazumijeva apliciranje za određena financijska sredstva već samo apliciranje za Program kapitalnih investicija

brotnjo-online.com


Preuzmite obrazac za podnošenje prijedloga za izradu programa kapitalnih investicija