Zoster i Kezon u Čapljini sviraju za Daria Musulina-Musu

U razgovoru za Čapljinski portal frontmen grupe ''Kezon'' Davor Vego - Dača ističe da će na koncertu nastupiti grupa ''Zoster'' i čapljinski bend ''Kezon''. U nastavku pročitajte intervju u kojem govorimo o koncertu i samoj akciji, koju su u travnju pokrenuli Čapljinski portal i Večernji list. 

ČA::portal: Recite nam, na samom početku, kako je došlo do ideje vezane za organizaciju ovog koncerta?
Davor:
Musa je oduvijek bio dio naše ''ekipe'' i zajedno smo provodili dosta vremena, od druženja, pa do navijanja, odlaska na utakmice... Sve do trenutka kad je obolio i kad se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo. Prije tri mjeseca na Čapljinskom portalu vidjeli smo da je pokrenuta akcija za pomoć Musi, kojoj smo se i mi odlučili priključiti. Na košarkaškoj utakmici između Čapljine i Širokog navijačka skupina ''Patrioti'' organizirala je skupljanje novčanih priloga, što je proteklo zaista dobro, a evo sad smo odlučili sa grupom ''Zoster'' organizirati koncert u Čapljini.


ČA::portal: Mnogi će se sigurno pitati kako grupa ''Zoster'', na koji način ste organizirali njihov dolazak i angažirali baš njih... ?
Davor:
KUD ''Kezon'' ima zaista dobre odnose sa svim bendovima u regiji, pa tako i sa ''Zosterom''. Na tragu te suradnje, a i zbog osobnog poznanstva sa Mariom Knezovićem, kontaktirali smo bend ''Zoster'' koji se odmah odazvao i bez imalo razmišljanja odmah pristao na suradnju. Zbog toga ću iskoristiti priliku da se zahvalim dečkima što su bez ikakve naknade pristali da nastupaju, a zahavljujem im se i na nesebičnom angažmanu za ovu akciju i za potporu koju su nam pružili.

Uzorak Slike
ČA::portal: Recite za naše čitatelje nešto više o datumu, satnici i mjestu koncerta, te načinu na koji mogu sudjelovati u akciji?
Davor
: Koncert će se održati na športskom centru u Čapljini u nedjelju, 04. srpnja, s početkom u 21 sat. Cijena ulaznice je 5 KM i sav novac od ulaznica ide za Musu. Dakle kupnjom ulaznice u vrijednosti od 5 KM pomažete ovu akciju.

ČA::portal: Zasigurno postoje mnogi kojima želite zahvaliti što vam daju podršku i sudjeluju u ovoj akciji?
Davor: Naravno, želim se prije svega zahvaliti svim čapljincima dobre volje i svima onima koji su na bilo koji način pomogli ovu akciju. Svatko od građana dao je svoj doprinos u nekom obliku tako da se svima od srca zahvaljujem. Osim toga, želim se zahvaliti načelniku općine Čapljina, dr. Smiljanu Vidiću, koji je pokrovitelj ovoga koncerta. Zahvale idu i Master commercu , Udruzi mladih ''MAČ'' Čapljina, Puma alarm security-u, navijačkoj skupini ''Patrioti'', cafe baru ''Cult'', fra Mili Vlašiću, Milanu Vuliću, Ivanu Vuliću i mnogim, mnogim čapljincima svih generacija koji nam pomažu. Isto tako želim se zahvaliti vašem portalu  jer nas redovito pratite, jer ste dio i ovog događaja i želim vam iskreno čestitati na pokretanju ove akcije. I na kraju posebna i najveća zahvala grupi ''Zoster'' na angažmanu.

ČA::portal: Neka poruka za kraj?
Davor: Zamolio bih sve čapljince da se okupimo u nedjelju na sportskom centru, da pokažemo da imamo veliko srce i pomognemo našem sugrađaninu Dariju Musulinu - Musi. Moja je želja da ovo bude samo jedna od akcija u nizu te da se i ostali pridruže u humanitarnim akcijama, kako za Musu tako i za ostale.

Medijski pokrovitelji ovog događaja su Čapljinski portal, HERC Vjesnik, Večernji list, Bljesak.info, Ljportal, portal Brotnjo.info, Radio Ljubuški, Radio dobre vibracije i Radio Čapljina.

Čaportal.info