Zapaljen automobil koji je vozila frizerka u Čapljini

Čapljina, paljevina, auto
...nedaleko od zgrade u kojoj ona živi u ovom gradu.
Kako je ova žena rekla novinarima, automobil je registriran međugorsku tvrtku "Izvori života", koja se bavi matičnom mliječi, a ona ga je koristila.

Preliminarne informacije

Kobne noći još uvijek nepoznati piroman došao je do parkiranog Forda te je na njemu potpalio vatru koja se brzo rasplamsala.
Iako iz policije nisu mogli službeno potvrditi da je u pitanju paljevina, rečeno je da se zasad čvrsto sumnja da je to slučaj.
Naime, u četvrtak ujutro su policajci obavili očevid na mjestu na kojem je automobil gorio, a s njima je bio i protupožarni vještak koji se izjasnio da je najvjerojatnije u pitanju namjerno podmetanje vatre.
Motiv zbog kojeg bi netko podmetnuo požar na automobil još nije poznat, a tek je rečeno da je vozilo bilo u plamenu negdje oko 1 sat iza ponoći.

Tenzije

Na novinarska pitanja zna li zašto je auto zapaljeno te sumnja li na koga, gospođa Jović-Miočević je kratko rekla da se upravo vratila iz policije te da ne želi davati izjave dok se ne slegnu tenzije.
Samo je rekla da se zna da je požar bio podmetnut te nas zamolila za razumijevanje. Neslužbeno nam je rečeno kako je Ford bio parkiran između crkve sv. Franje i zgrade u kojoj ona živi.

dnevni list