Udruga mladih "MAČ" Čapljina

Vrijeme je za još jedan ljetni festival na otvorenom! Udruga Mladih Čapljine “MAČ” i ove godine treći put organizira Festival Amaterskog Rock Stvaralaštva – FARSA 2010! Preostalo je samo još nekoliko dana za prijave na čapljinski rock festival. Rok za prijave bendova završava 08.08.2010. godine.

Pozivaju se svi bendovi koji stvaraju vlastite pjesme da iskoriste priliku da pokažu svoju kreativnost. Stoga, ako imate bend i izvodite vlastitu glazbu, prijavite se na FARSU, svirajte u konkurenciji i pokažite svoje umijeće! Pobjednički bend osvaja 4 dana snimanja u profesionalnom tonskom studiju. Nagrada za drugo mjesto je gajba pive, a za treće dvije gajbe pive!I ovog ljeta, festival FARSA će svim posjetiteljima pružiti odličnu zabavu, druženje, svirku, hranu i piće, pozitivnu atmosferu i stvaralački duh.Pored glazbenog programa, ove godine će u sklopu festivala biti postavljena i likovna izložba mladih akademskih slikara i kipara.

Stoga nemojte propustiti jedan od najboljih ljetnih festivala u BiH i dođite svi u Čapljinu na FARSU 2010!Informacije o podacima koje bendovi trebaju dostaviti za prijavu nalaze se na službenoj stranici http://www.mac-capljina.com, kao i na blogu MySpace stranice. Za više informacija o festivalu obratite nam se putem e-maila: [email protected]. Očekujemo vas 27. i 28.08.2010. na novoj lokaciji – plato iza Robne kuće Čapljina.

Prijavi se na treću FARSU!