FOTO  Ruža Tomašić u Čapljini

Ruža Tomašić, Čapljina
Ruža Tomašić, predsjednica i kandidatkinja HSP AS za EU parlament stigla je u Čapljinu zajedno sa svojim suradnicima Perom Ćorićem, predsjednikom Izbornog stožera HSP AS, Denisom Bevandom, predsjednikom Glavnog stana, te profesorom Ivanom Tepešom, zamjenikom predsjednice, a radnom sastanku su nazočili i članovi predsjedništva HSP dr. Ante Starčević BiH.

Na ovom sastanku su članovi HSP dr. Ante Starčević BiH iskoristili prigodu kako bi Ruži Tomašić prezentirali probleme stanovništva čapljinskog kraja, te ju zamolili da iste pokuša rješavati kroz institucije u europskom parlamentu, kao i u Saboru Republike Hrvatske preko zastupnika Ivana Šimunovića.

Razgovaralo se o raznim tekućim problemima od zatvaranja graničnih prijelaza sa Republikom Hrvatskom, pa preko problematike poljoprivrednog stanovništva oko plasmana proizvoda, pa sve do problematike braniteljske populacije.

Nakon održanog radnog sastanka, predsjednica Tomašić je odlučila provesti prelijepo sunčano jutro u ugodnom druženju sa članovima HSP dr. Ante Starčević BiH, kao i sa svim Čapljincima u šetnji gradom od Trga kralja Tomislava pa do Trga hrvatske Slobode u Čapljini, gdje je odana počast svim poginulima hrvatskim braniteljima.