Protupožarna postrojba Čapljina danonoćno na nogama zbog učestalih svakodnevnih požara

Livno, požar, požar, vatrogasci, brač, požar, Čapljina, požar, kuća, požar, šuma, svatovi, Trebinje, požar, os bih, Široki Brijeg, požar, eksplozije, Široki Brijeg, požar, vatrogasci, Gacko, požar, požari, požar, gašenje požara , požar, požari, gašenje požara , žitomislići, požar, MUP HBŽ, MUP HB županije, požar, Široki Brijeg, požar, HNŽ, požari
Promet je zbog gustog i visokog dima bio zaustavljen, a u promet od Miletine do Čapljine preusmjeravao se preko Ljubuškog. U gašenju požara i osiguravanju terena i ljudskih života sa svim raspoloživim sredstvima sudjelovali su Pripadnici protupožarne postrojbe općine Čapljina.

Kako ističe zapovijednik Protupožarne postrojbe Mate Jurković, u proteklim danima na području općine Čapljina, na raznim lokalitetima, svakog dana izbije i do 10 požara dnevno, pa je stoga ljudstvo Protupožarne postrojbe Čapljina uvijek pripravno i danonoćno na terenu.

Srećom, ističe Jurković, postrojba je materijalno opremljena i ojačanam svježim ljudskim snagama, tako da su svi požari uspješno spriječeni i većih posljedica nije bilo.

Iz Centra za motrenje i obavješćivanje Čapljina mole građane za poseban oprez, ali i da sve pojave prijave na broj telefona 121 ili 123.

Miroslav Nikše
Centar za motrenje i obavješćivanje Čapljina/čaportal